Tutor omladil svoje webové stránky

Praha, 24.7.2006

Vzdělávací společnost Tutor přišla s relaunchem svých webových stránek. Jejich podoba byla upravena podle aktuálních požadavků na moderní web, usnadňuje vyhledávání a celkově znamená pro uživatele větší komfort. Nové stránky jsou reakcí na rostoucí návštěvnost serveru a odrážejí také hlavní prioritu společnosti – klientský přístup.

„Se spuštěním nového webu jsme spojili také personalizaci profilů našich uživatelů. Registrovaný uživatel má po přihlášení zobrazen svůj vlastní profil a např. při objednávce se mu automaticky počítají všechny slevy, na které má nárok,“ říká Adam Kužela, spolumajitel firmy a vedoucí vývojového týmu.

Do 30.9. probíhá na www.tutor.cz soutěž o kurz zdarma. Zúčastnit se může každý, kdo při objednávce vyplní dotazník týkající se hodnocení nových stránek.

Kromě vizuální úpravy se změnil především obsah. Server se nově zaměřuje na poskytování informací z oblasti vzdělávání. Aktuální informace, články a průzkumy z oblasti vzdělávání čtenáři najdou v sekci Magazín o vzdělávání. Nově vytvořená je také sekce pro novináře, kde společnost bude pravidelně zveřejňovat tiskové zprávy.