Spojení s Caledonian school

Vznikla největší společnost zabývající se jazykovým a profesním vzděláváním

Největší společnost na českém trhu zabývající se jazykovým a profesním vzděláváním vznikla spojením (fúzí) tří dosavadních společností, a to Caledonian School, Tutor a top vision. Všechny tři obchodní značky budou i nadále existovat na trhu samostatně.

Nově vzniklá skupina s ročním obratem přes 200 mil. korun bude schopná rychle a kvalitně zabezpečit zakázky jakéhokoliv rozsahu v celé České republice. Současně významně posílí počet i kvalitu lektorského týmu a administrativního zázemí.

„Cílem fúze je vytvořit subjekt, který poskytne HR manažerům i široké veřejnosti kompletní servis v oblasti vzdělávání a poradenství,“ řekl Radek Stavinoha, jednatel všech tří společností.

Skupina plánuje významnou expanzi do dalších regionů České republiky a zřízení nových poboček. Takto rozšířená síť umožní snadnou dostupnost všem zájemcům o studium jazyků a umožní firmám kombinovat výuku na pracovišti s výukou pro veřejnost. Posílí investice do elektronického systému správy firemního vzdělávání, rozšíření portfolia o nové produkty, kombinující výuku jazyků a manažerská školení, využití moderních technologií pro výuku a vznik divize poradenství pro manažery lidských zdrojů.

Jazyková škola Caledonian School je největší dodavatel firemní jazykové výuky po celém území České republiky. Na českém trhu působí od roku 1992.

Tutor je největší jazyková škola pro veřejnost v ČR, je dominantním poskytovatelem přípravných kurzů k přijímacím zkouškám na vysoké školy a významným organizátorem profesního vzdělávání pro firmy i veřejnost. V roce 2009 využije jejích služeb přes 10 000 zákazníků.

Top Vision je přední vzdělávací společnost zabývající se manažerským vzděláváním a poradenstvím a pořádáním konferencí. Na trhu rozvoje manažerů působí od začátku roku 2001. Ročně připraví více než deset velkých manažerských fór, přes 200 otevřených tréninkových a seminárních dnů a více než 300 tréninkových dnů šitých na míru firmám. Její akce ročně navštíví více než 2 000 účastníků.

Martina Trmalová
Ředitelka HR, marketingu, prodeje a realizace produktu
Tutor, s.r.o.