Tutor pořádá soutěž „Maturanti mají talent“

Praha, 30. 9. 2011

Jazyková škola a vzdělávací společnost Tutor s přicházejícím podzimem kromě jazykových a přípravných kurzů připravuje také zábavnou a kreativní soutěž pro maturitní ročníky středních škol, gymnázií, středních integrovaných škol a středních odborných učilišť v České republice. Soutěž láká studenty na získání hlavní ceny- pomaturitního večírku v hodnotě 50 000Kč.

Soutěž s názvem „Maturanti mají talent“ spočívá v zasílání soutěžních videí, která představí talenty každé třídy. V první fázi soutěže mají přihlášené třídy za úkol zaslat video, na kterém vybraný jedinec nebo malá skupinka představí svůj talent. Cílem je pak naučit tento specifický talent celou třídu nebo co největší počet jejích studentů. Úpěnlivé snažení se pak soutěžící budou mapovat v druhém videu, které zašlou společnosti Tutor. Toto video bude obsahovat reportáž z nácviku celé třídy. Nejdůležitějším prvkem soutěže je ale samozřejmě poslední, třetí, vrcholové video. Zde studenti předvedou celou show, jak se daný talent naučili.

Vítěz soutěže bude vybrán na základě hodnocení desetičlenné poroty složené ze zaměstnanců společnosti Tutor, která vezme v potaz při svém hodnocení veškerá tři videa soutěžících a bude hodnotit především originalitu talentu, zajímavost finálního provedení a také týmovou spolupráci třídy.

Dále bude vedle výběru třídy, která získá pomaturitní večírek v hodnotě 50 000 Kč, probíhat také hlasování veřejnosti a to jak na sociální stránce FACEBOOK, tak na webových stránkách společnosti Tutor. Na obou stránkách budou společnosti Tutor videa postupně zveřejňována a návštěvníci budou moci hlasovat pro svá nejoblíbenější videa i třídy. Výherce alias nejoblíbenější třída s nejvyšším počtem hlasů pak získá „cenu sympatie“ v podobě adrenalinového odpoledne v hodnotě 10 000 Kč.

Třídy se mohou přihlašovat do soutěže od začátku října 2011 a to prostřednictvím přihlášek, které jsou ke stažení na webu společnosti Tutor (www.tutor.cz/soutez_maturanti). Uzávěrka přihlášek je až 31. října 2011. Následně až do konce listopadu pak mohou soutěžící hledat své talenty a pracovat na prvním videu, které musí být společnosti Tutor odesláno do 30. listopadu 2011. Podobně je to i s druhým videem, ve kterém studenti mapují svou snahu naučit se talent a které musí odevzdat stejnou cestou jako první video do 31. ledna 2012. Samozřejmě na finální video je vyměřen o něco delší čas, takže závěrečná show musí být doručena pořadateli soutěže do 31. března 2012.

Hlasování v soutěži „Maturanti mají talent“ bude probíhat na webových stránkách společnosti Tutor a také na facebookové stránce soutěže až do konce dubna 2012. Výherci soutěže „Maturanti mají talent“, kteří získají cenu v podobě pomaturitního večírku za 50 000Kč, a výherci veřejného hlasování budou zveřejněni společností Tutor nejpozději 16. května 2012.

Společnost Tutor působí na trhu vzdělávání již od roku 2000 a svým klientům nabízí nejen kvalitní jazykové kurzy, ale také širokou škálu přípravných kurzů ať už ke státním maturitám nebo na různé obory vysokých škol.

Více informací včetně přihlášky i podmínek soutěže na www.tutor.cz/soutez_maturanti.