Nové tváře ve vedení firmy TUTOR

Praha, 1.6.2006

Tým firmy TUTOR, moderní vzdělávací společnosti, posílil o nové členy. Do firmy nastoupila nová finanční manažerka Gabriela Fialová a marketingová manažerka Světla Košková.

Gabriela Fialová získala ve finančním sektoru řadu zkušeností, do Tutoru přišla z postu finančního ředitele řízení projektů v České spořitelně. Předtím působila v oddělení Operations HVB Bank. V Tutoru je zodpovědná za chod finančního oddělení, sledování nákladů a finančních toků. „Mým prvotním cílem je zmapování a nastavení procesů v celé společnosti, nastavení směrnic, zaměření se na fungování a vypovídací schopnost účetnictví a efektivnější řízení nákladů a cash flow,“ říká Fialová.

Nová marketingová manažerka Světla Košková kompletně zodpovídá za marketing a PR firmy na mezinárodní úrovni. „Chtěla bych maximálně zefektivnit jednotlivé marketingové cesty, ráda bych také více podpořila internetový a mobilní marketing,“ říká. S. Košková přichází ze společnosti Praxis-Media, kde působila jako vedoucí nakladatelství, předtím pracovala ve Verlag Dashöfer jako product manager.