Společnost Tutor koupila jazykovou školu Diplomat

Vzdělávací společnost Tutor koupila jazykovou školu Diplomat působící v Brně. Tento krok umožní Tutoru v tomto městě rychleji expandovat a posílit svou pozici na trhu jazykových škol. Ambicí Tutoru je stát se do tří let největší jazykovou školou v ČR.

Vzdělávací společnost Tutor oznámila koupi brněnské jazykové školy Diplomat. Převzala veškeré její kurzy a klienty do svého portfolia.

Tutor působí v České i Slovenské republice v oblasti jazykového a profesního vzdělávání, a v segmentu přípravných kurzů k přijímacím zkouškám je dokonce největším hráčem na trhu.

Jazyková škola Diplomat působila pouze v brněnském regionu a její specializací byla především výuka angličtiny pro veřejnost i ve firmách. Dále nabízela výuku německého jazyka, přípravu na mezinárodní jazykové zkoušky FCE a BEC a okrajově překladatelské služby.

Spojení s Diplomatem pomůže Tutoru posílit pozici v segmentu jazykového vzdělávání v Brně. „Nabídka ke koupi jazykové školy přišla právě ve chvíli, kdy jsme uvažovali o větší expanzi na trhu jazykového vzdělávání v Brně. Na Diplomatu nás zaujala zejména výhodná poloha sídla společnosti, kvalitní a moderní učebny, zajímavé portfolio klientů a proklientský přístup, který je pro Tutor hlavním krédem. Celkově jde o velmi dobrou investici s rychlou návratností,“ říká Jana Petrová, ředitelka společnosti Tutor.

Ambicí Tutoru je stát se do tří let největší jazykovou školou v ČR.