Spojení Tutoru s top vision

Jedna plus jedna rovná se tři

Strategické spojení dvou silných hráčů hlásí vzdělávací trh.. Počátkem března 2009 došlo k majetkovému vstupu jedničky na trhu jazykového vzdělávání pro veřejnost a přípravy k přijímacím zkouškám na vysoké školy, firmy Tutor, s.r.o. do společnosti top vision s.r.o., která se již léta úspěšně pohybuje na poli manažerského vzdělávání.

Obě společnosti nyní pokrývají kompletní poptávku po vzdělávání od nejvyššího managementu po řadové zaměstnance firem v České a Slovenské republice, a to jak otevřenou formou, tak v programech připravovaných firmám přímo na míru.

„Věřím, že propojení zkušeností a nabídky obou společností nám umožní stát se jedničkou  také v oblasti manažerského a firemního vzdělávání," řekl Radek Stavinoha, nový ředitel a jednatel společnosti top vision.

„Český trh vzdělání je v porovnání se zahraničím stále značně rozdroben a vyžaduje konsolidaci. Jsem rád, že pod vedení Radka Stavinohy vzniká silná skupina firem." doplnil Ladislav Profota, zakladatel společnosti top vision.

Obě společnosti budou i nadále působit vůči trhu odděleně pod samostatnými značkami.

Monika Pangerlová

top vision s.r.o.