Tutor spouští nový partnerský program

Praha, 8.1.2007

Vzdělávací společnost Tutor spustila partnerský program, který umožňuje partnerům propagovat na jejich webových stránkách vzdělávací kurzy této společnosti a získat provizi ve výši 4–8 % z ceny kurzu. Cílem programu je rozšířit dosavadní okruh spolupracujících partnerů a nabídnout tak vzdělávací kurzy široké veřejnosti.

Partnerský program nabízí současným i novým partnerům možnost zvýšit ziskovost jejich webových projektů. Pro získání výhod plynoucích z programu se stačí zaregistrovat na www.tutor.cz, počkat na schválení ze strany společnosti Tutor a následně umístit vygenerovaný kód na vlastní www stránky.

Výše provize pro partnera se pohybuje mezi 4 a 8 % (v závislosti na ceně kurzu). Provize je poskytnuta za každý zaplacený kurz. Průměrná výše provize činí 400 Kč za 1 objednávku, u dražších kurzů může dosáhnout až 1100 Kč.

Administrační rozhraní umožňuje pohodlně sledovat objednávky uskutečněné přes daný web a jejich stav (zaplacené, zrušené, nezaplacené) a samozřejmě také sledovat výši jednotlivých provizí.

Partnerský program Tutor je vhodný zejména pro weby zaměřené na vzdělávání či pro stránky, které cílí na studenty (např. referáty, seminární práce, studium).

Další informace o partnerském programu najdete zde.