Učíme se jazyky po celý rok!

Společnost Tutor s nadcházejícím letním obdobím 2008 přichází s širokou nabídkou letních jazykových kurzů, které poskytují studentům možnost věnovat se jazyku i během prázdninových měsíců, kdy navíc ke každému kurzu dostanou sladké překvapení v podobě zmrzliny. Studenti se mohou s podrobnostmi ohledně studia seznámit přímo na adrese společnosti Tutor, U Půjčovny 2, Praha 1 nebo na tel. čísle 210 084 210.

Už není novinkou, že znalost jazyků je pro úspěch a budování kariéry nezbytným požadavkem. Za účelem, aby lidé jazyk nezapomněli a stále si ho osvěžovali i přes období horkých letních dní, vypisuje společnost Tutor termíny letních jazykových kurzů. Studium je koncipováno jako tříměsíční nebo čtrnáctidenní a je zaměřeno především na konverzaci. V tomto období je možné navštěvovat kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny a češtiny pro cizince.

Studenti si mohou vybrat z několika témat každodenní komunikace nebo se přímo zaměřit na konkrétní problémy. Připraveny jsou i kurzy s náročnější tematikou jako např. business skills apod. Výuka probíhá s odborně vyškolenými lektory, kteří také doporučí nejvhodnější učební materiály.

Tyto kurzy ocení všichni, kdo nechtějí vypadnout z učení jazyka, nebo ti, kdo si chtějí třeba jen prohloubit své dosavadní znalosti a seznámit se s novými lidmi.