Tutor, Caledonian School a Top vision tvoří největší vzdělávací skupinu v České republice

Praha 1. 6. 2010

Společnost EDUA Group je v současnosti největší soukromou vzdělávací skupinou v České republice. Vznikla roku 2010 zastřešením tří vzdělávacích společností, a to Tutor, Caledonian School a Top vision. Spojení tří silných značek tak přineslo rozšíření škály produktů a služeb, od přípravných kurzů na přijímací zkoušky přes jazykové vzdělávání až k profesním kurzům pro manažery.

Vzniku EDUA Group předcházelo spojení společnosti Tutor, jazykové školy pro veřejnost a největší vzdělávací společnosti pro studenty středních škol připravující k přijímacím zkouškám na vysoké školy, a společnosti Top vision, experta na profesní vzdělávání manažerů v oboru hard i soft skills, a to v březnu roku 2009. Následně v říjnu 2009 došlo k dalšímu propojení jazykových škol Tutor a Caledonian School, která se kromě veřejnostní jazykové výuky specializuje také na zakázkové jazykové vzdělávání pro firmy.

Vznik vzdělávací skupiny EDUA Group přináší pro budoucí fungování a spolupráci mnoho výhod. Stabilitu celé skupiny EDUA Group v současné době podporuje více než 130 interních zaměstnanců a přes 1 000 kvalitních lektorů z různých oborů. Také díky finanční vyrovnanosti společnosti se mohou všechny tři značky plně soustředit na trvalý a smysluplný rozvoj produktů a soustavné zlepšování služeb.

Společnosti skupiny EDUA Group navíc nabízejí koncept vzdělávání na horizontální i vertikální úrovni. Horizontálně zajišťuje EDUA Group nejen jazykové a profesní vzdělávání, a to jak pro veřejnost, tak i jako firemní zakázkové služby, ale pořádá i konference, fóra a nabízí také možnost poradenství v oblasti vzdělávání. V rámci vertikálního členění jsou kurzy vzdělávací skupiny EDUA Group zaměřeny na všechny úrovně řízení.